|   Echipa   |   SFB în Media   |   Contact   |  
 |   Donează online   |   Directionează 2%   |

Cum să cunoști universul pagină cu pagină

Încă de când eram foarte mică,mama mea îmi citea povești , poezii, mi le explica atunci când era cazul. Eram fascinată de litere și de minunile pe care ele le făceau în mintea și sufletul meu.

Cum să cunoști universul pagină cu pagină

Sunt un om norocos, cu siguranță. Părinții mei s-au ocupat îndeaproape de educația mea. Încă de când eram foarte mică, mama mea îmi citea povești, poezii, mi le explica atunci când era cazul. Eram fascinată de litere și de minunile pe care ele le făceau în mintea și sufletul meu. Imaginația și sensibilitatea nu m-au transformat într-un copil introvertit, dimpotrivă, mi-au aprins curiozitatea pentru tot ceea ce se întampla în jurul meu și mi-au amplificat dorința de a înțelege mai bine lumea în care trăiam. Spiritul de observație a devenit mai ascuțit, la fel și simțul meu critic.

Consider că sunt infinit mai bogată datorită cărților citite, filmelor vizionate și oamenilor minunați care mi-au ghidat pașii spre cunoaștere. Emoția pe care o simt atunci când citesc un text nou în teatru este la fel de pură ca emoția care mă străbătea la deschiderea primelor cărți din viața mea. Această bucurie pură este unul dintre cele mai prețioase sentimente pe care le-am conservat  din copilărie și este unul din „ingredientele” care-mi păstrează vie curiozitatea și tinerețea interioară.

Mă alătur campaniei  „Scrisul face bine” pentru că îmi doresc atât pentru fetița mea, Sofia, cât și pentru alți copii, să cunoască universul minunat pe care îl deschide o carte în sufletul unui om.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.