Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; GDLR_Import has a deprecated constructor in /home/orasulbi/scrisulfacebine.ro/wp-content/plugins/goodlayers-importer/goodlayers-importer.php on line 27
Scrisul face bine Cartea vieții - Scrisul face bine
|   Echipa   |   SFB în Media   |   Contact   |  
 |   Donează online   |   Directionează 2%   |

365 pentru EDUCAȚIE

Cartea vieții

O să leg un pic tema campaniei dumneavoastră de ceea ce fac eu în mod normal, de viața mea de zi cu zi, de meseria pe care o practic de peste treizeci și cinci de ani. Scrisul la mine a venit ca o necesitate de a mă exprima, nu era suficientă doar muzica, ci trebuia ca ea să fie însoțită și de o poveste și atunci am ales să îmi spun povestea vieții mele „scriind-o” pe muzică.

Astfel, am înșirat toate întâmplările care mi-au marcat viața indiferent că erau trăirile mele sau ale celor pe care îi întâlneam și observam. In acest mod simplu m-am salvat de la „uitare” și am mereu, atât cât voi trăi un fel de „carte a vieții” pe care atunci când vreau să-mi amintesc ceva o pot deschide și revedea cu ochii minții și cu toate simțurile mele, tot ce s-a petrecut și m-a impresionat.

Asa s-au născut însă și cântece frumoase de la „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, până la „Cât de departe”; multe sunt cântece despre iubire, multe altele însă spun povești despre părinții mei, casa în care m-am născut, copiii și familia mea sau lucrurile pe care le-am învățat de-a lungul celor 55 de ani de când sunt pe acest pământ. Nu mi pare rău atunci când scriu, iata și acum am prilejul de a vă pune sufletul pe masă și cum altfel dacă nu prin scris.

Deci, ca o concluzie, iată că „scrisul face bine” așa cum sper ca și vouă să vă facă bine cititul acestor rânduri.

 

Cu drag,

Dan Bittman

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.