|   Echipa   |   SFB în Media   |   Contact   |  
 |   Donează online   |   Directionează 2%   |

Echipa SFB

Andreea ARCHIP

Manager de proiect

E-mail: andreea.archip@scrisulfacebine.ro
Mobil: 0040 729 729 647

 

Ca jurnalist cu aproape 10 ani de experiență, știu că banii fac să se învârtă roțile vieților noastre. Am învățat însă în toți cei 30 de ani, 7 de acasă și restul de la școală sau din lumea largă, că educația nu este „afacerea” cu cea mai rapidă amortizare. Nici nu trebuie să fie. Pentru că educația creează oameni.

Pentru oamenii dedicați, buni și răbdători, care au oferit necondiționat din cunoașterea lor, am pornit în proiectul „Scrisul face bine”.

 

Costi_Andriescu-245x245

Costi ANDRIESCU

Director de comunicare

E-mail: costi.andriescu@scrisulfacebine.ro
Mobil: 0040 729 994 888

SCRISUL FACE BINE este despre cuvintele care, odată scrise ori rostite, capătă puterea de a transforma lumea din jurul nostru.

Acestea sunt cărțile de vizită ale ființei noastre care circulă și se așază, memorabil, mai bine sau mai puțin bine, în mințile celor care le citesc ori le ascultă.

Dacă vrem să transformăm ceva, vom găsi nenumărate argumente care să ne motiveze să acționăm, dacă nu vrem să schimbăm nimic, vom găsi suficiente explicații care să ne determine să nu facem nimic.

mihai-nasaudean

Mihai NĂSĂUDEAN

Marketing Specialist

E-mail:
mihai@scrisulfacebine.ro

Mirela Besenyei

Mirela Besenyei

Consultant financiar

E-mail:
mirela.besenyei@scrisulfacebine.ro

nicoleta-cauneac

Nicoleta CĂUNEAC

Specialist marketing/Junior Web developer

E-mail: nicoleta.cauneac@scrisulfacebine.ro

Sunt specialist marketing și Junior web developer. Implicarea mea reprezintă dorința de a transforma ziduri în ferestre, de a promova valorile culturale în detrimentul ridicolului, sterilului, formelor fără fond. Îmi doresc să creăm posibilități, substanță, punți de comunicare. Iar pentru că „Scrisul face bine”, indiferent de forma sa, scriu povești adevărate despre oameni adevărați, mărturii ale reușitei prin educație.