|   Donează online   |   Directionează 2%   |  

Echipa SFB

Andreea ARCHIP

Manager de proiect

E-mail: andreea.archip@scrisulfacebine.ro
Mobil: 0040 729 729 647

 

Am făcut școala generală la țară, în Timișești, Neamț. M-ar durea să cred că profesorii mei, mulți dintre ei navetiști, ascultându-mi bâlbâielile sau citindu-mi stângăciile de copil, se gândeau la mine ca la un bun al viitorului, o marfă pe piața forței de muncă, un cotizant al produsului intern brut.

Știu că m-au văzut ca un copil și mi-au oferit ce aveam nevoie. Din salariul lor mic mi-au cumpărat cărți, m-au încurajat, m-au plimbat, tot pe banii lor, pe la olimpiade.

Pentru oamenii dedicați, buni și răbdători, care au oferit necondiționat din cunoașterea lor, am pornit în proiectul „Scrisul face bine”.

Ca jurnalist cu aproape 10 ani de experiență, știu că banii fac să se învârtă roțile vieților noastre. Am învățat însă în toți cei 30 de ani, 7 de acasă și restul de la școală sau din lumea largă, că educația nu este „afacerea” cu cea mai rapidă amortizare. Nici nu trebuie să fie. Pentru că educația creează oameni.

Costi_Andriescu-245x245

Costi ANDRIESCU

Director de comunicare

E-mail: costi.andriescu@scrisulfacebine.ro
Mobil: 0040 729 994 888

SCRISUL FACE BINE este despre cuvintele care, odată scrise ori rostite, capătă puterea de a transforma lumea din jurul nostru.

Acestea sunt cărțile de vizită ale ființei noastre care circulă și se așază, memorabil, mai bine sau mai puțin bine, în mințile celor care le citesc ori le ascultă.

Dacă vrem să transformăm ceva, vom găsi nenumărate argumente care să ne motiveze să acționăm, dacă nu vrem să schimbăm nimic, vom găsi suficiente explicații care să ne determine să nu facem nimic.

mihai-nasaudean

Mihai NĂSĂUDEAN

Marketing Specialist

E-mail:
mihai@scrisulfacebine.ro

Mirela Besenyei

Mirela Besenyei

Consultant financiar

E-mail:
mirela.besenyei@scrisulfacebine.ro

nicoleta-cauneac

Nicoleta CĂUNEAC

Specialist marketing/Web developer aspirant

E-mail: nicoleta.cauneac@scrisulfacebine.ro

Sunt specialist marketing și web developer aspirant. Cred că și scrisul la calculator poate face bine și de aici dorința de a contribui cu ce știu la proiectul „Scrisul face bine”. Implicarea mea reprezintă dorința de a transforma ziduri în ferestre, de a promova valorile culturale în detrimentul ridicolului, sterilului, formelor fără fond. Îmi doresc să creăm posibilități, substanță, punți de comunicare. Iar pentru că „Scrisul face bine”, indiferent de forma sa, scriu povești adevărate despre oameni adevărați, mărturii ale reușitei prin educație.

Carmen TÂRNOVEANU

Consultant media

E-mail: carmen.tarnoveanu@scrisulfacebine.ro

SCRISUL FACE BINE – Un proiect care trebuie să fie viu pe parcursul unui an întreg, să trăiască printre oameni, trebuie să devină subiect de discuție în școli, instituții de învățământ și nu numai, trebuie să fie prezent în viața celorlalți, tot la fel cum este prezent în viața noastră, a celor care alcătuiesc echipa Campaniei „Scrisul face bine”.